Завдяки Вашій самовідданій праці нашому підприємству вдалося завоювати передові позиції на внутрішньому продовольчому ринку, привернути до себе увагу споживачів за кордонами України.
Темпи виробництва істотно зростають, оновлюється асортимент продуккції, поліпшується якість, удосконалюються механізми організації виробництва - і це плоди Ваших невтомних зусиль.
Трудівники галузі кожен день доводять: харчовик - професія, якою можна пишатися.
Міцного Вам здоров`я, добра, злагоди, нових трудових звершень і мира Вашому дому!
Валентин ЗАПОРОЩУК
президент ГК "PRAVIO",
віце-президент Українського союзу
промисловців та підприємців
Адреса виробництва:
м. Ічня, вул. Вишнева, 4,
Україна, Чернігівська обл., 16703
ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат»
т +38 (046) 332-40-48т/ф. +38 (046) 332-40-95e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.,
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. - відділ продажів, дальне зарубіжжя
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. - відділ продажів, ближнє зарубіжжя
Відділ логістики
0 (50) 415-32-39
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Національний менеджер по роботі з мережами
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Директор з продажу виробникам (В2В)
0 (95) 285-61-70
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Відділ регіональних продажів
0 (95) 276-00-96
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Відділ маркетингу
0 (95) 285-44-35
0 (95) 285-61-76
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.